I GP Social BAIX TER - us hi esperem!!!El proper Dissabte 2 de Febrer a les 10h el CC Baix Ter - Jodofi Supermercats organitza el I GP Baix Ter puntuable pel campionat social gironí de carretera, que es disputarà a Torroella de Montgrí.

La prova es disputarà pels voltants del tram final del riu Ter, en un circuit sinuós, sense grans pujades, pero amb alguns repetxons que poden fer endurir la prova, i com a pujada més forta l'ascenció a Begur (des de Palafrugell) que es troba a 16km de meta.
Destacar també, que entre els quilòmetres 35 i 45 la prova transcorre per un terreny molt sinuós, de carretera estreta, i incómode.

Recorregut: Torroella - Verges - Colomers - Vilorpiu - Valldavià - Camallera - Viladesens - St. Jordi Desvalls - St. Llorenç de les Arenes - Trencant de la gasolinera de la Pera - Rupià - Serra de Daró - Vulpellac - Llofriu - Palafrugell - Begur - Pals - Torroella, on s'arribarà a la part alta de la Vila.
últims quilòmetres 

Fèmines i Cadets sortirant de Foixà, per fer els últims 50km, però no del centre del poble, sinò de la carretera que va des de la gasolinera de la Pera fins a Foixà- ESTARÀ INDICAT!