4h BTT LéKué Resist-Ter

La tercera edició de la 4h BTT Resist-Ter se celebrerà el proper dissabte 13 d'Abril de 2013, a la població de Torroella de Montgrí, amb inici a les 16h i final a les 20h.

Igual que en la 2a edició, el club organitzador busca fer una prova a la mida dels corredors, i adaptar-la a les necessitats d'aquests, i per això la organització ha començat posant uns preus "anti-crisi" per tal de fer la prova accessible per a tothom, on els corredors es podran inscriure a partir de 12€. 
El preu de l'inscripció, inclou espai per carpa de 3*3, botifarra i begudes, servei d'ambulància i metge, dutxes, rentat de bicis, etc... i pels acompanyants també hi haurà servei de BAR. 
Aquest preus anti-crisi però, contrastan amb els moltes premis que es reparteixen entre els participants de la prova, valorats en més de 7000€, entre premis en metàl·lic, obsèquis pels primers classificats i un detall de Lékué pels inscrits (fins a fi d'existències) 

Les 4h Btt Resist-Ter és una prova de Resistència en BTT que consisteix en donar el màxim número de voltes mitjançant relleus en un circuit de 2.7km. La prova és de caràcter lúdic, en la cual el Club organitzador busquem la màxima diversió pel participant, però també hi la vesant competitiva de la prova, que a més a més ofereix gran quantitat i varietat de premis pels primers classificats de les 8 diferents categories que ofereix la prova. 

 Pels Equips amb més de 10 participants també hi haurà un petit detall per a tots els membres d'aquell club (caldrà acreditar-ho).

La prova es pot disputar en 3 modalitats diferents: 
- Modalitat 1 per equips ( 3 persones).
- Modalitat 2 per parelles. 
- Modalitat 3 individual. 

Cada modalitat tindrà 3 categories: Masculina, Femenina i Mixta. 

Les proves de les modalitats 1 i 2 es disputaran per relleus. 

Us podeu inscriure a partir del 5 de març (INSCRIPCIONS LIMITADES A 75 EQUIPS) www.4hbttresist-ter.blogspot.com

Agraïr la vostra col·laboració en la difusió de l'esdeveniment. (comparticions al facebook, publicacions a blogs,...)