Stage 2013 - Llançà

S'han hagut de fer 2 video per problemes tècnits, un és la continuació de l'altre.
El Passat Cap de setmana gairebé el 100% de la plantilla del CC Baix Ter - Jodofi Supermercats vam poder gaudir d'un excel·lent  cap de setmana a l'Alberg Costa Brava.

El cap de setmana no pintava massa bé pel que feia la meteorologia, però tot i així prop de 30 valents vam concentrar-nos a Port de la Selva, per realitzar la sortida en BTT prevista per la zona del cap de creus. 
La sortida va ser dura i complicada degut a les fortes ratxes de vent que superaven els 100km/h, i el recorregut va haver de ser escurçat.
Un cop finalizada la ruta ens vam desplaçar fins l'Alberg, a Llançà, on després d'haver-nos instal·lat, vam fer un merescut dinar de Macarrons i croquetes, i després d'un breu descans vam desplaçar-nos fins a la Selva de Mar per gaudir d'una bona Xocolatada de Carnaval.
Un cop va començar a fosquejar, vam acabar al dia a l'alberg, gaudint de la sala d'estar, on hi vam fer una competició de canviar la càmera de la roda de darrera (rècord en 3minuts)

L'endemà ens esperava una ruta per la zona del puig d'Esquer, on el fort vent seguia fent acte de presència, amb ratxes tant o més fortes que el dia anterior. Aquest fet, i el fred, que havia glaçat totes les basses, va fer que no poguèssim gaudir tant de la ruta, però malgrat això, vam acabar acostumant-nos al vent, i al final del recorregut totes els cares dels ciclistes eren de satisfacció després del fred passat..
Pel que fa els més petits, l'Aleix va ser l'únic que es va atrevïr a pedalar, i va ser capaç de pujar fins a dalt a St. Pere de Rodes, el segon cop en poc més de 2 mesos, acompanyat d'en Subi, i la Montse.

L'Stage va concloure amb un Excel·lent dinar de Canelons i Pollastre, acompanyat d'una bona copa de Cava.

Enguany tothom va acabar molt content de l'allotjament, ja que tot i ser un Alberg, vam gaudir d'un excel·lent menjar, tant pel que fa la qualitat com la quantitat, tothom va dormir molt plàcidament, calents i en bons llits  (menys aquells que tenien alguna "cafetera" a la seva habitació i aquells que van rebre alguna pintada nocturna), vam poder gaudir de la sala d'estar, on vam poder jugar, pintar, cantar, fer jocs,... i llàstima que no vam poder gaudir de l'excel·lent jardí del que disposa l'alberg, ja que el vent i en fred no convidaven a sortir....