ÚLTIMES 24h D'INSCRIPCIONS A 12€ per les 4h BTT RESIST-TER


ÚLTIMES 24h D'INSCRIPCIONS ANTICIPADES, a  12€ per les 4h BTT RESIST-TERE

El proper Dilluns 25 de Març finalitza el període d'inscripcions ANTICIPADES de les 4h BTT Resist-Ter, a un preu de 12€. 

Tots els corredors que facin l'inscripció després de les 23.59 del dilluns 25 de Març pagaran el preu STANDARD de l'inscripció, de 17€.

Recordem que la tercera edició de la 4h BTT Resist-Ter se celebrerà el proper dissabte 13 d'Abril de 2013, a la població de Torroella de Montgrí, amb inici a les 16h i final a les 20h.


Igual que en la 2a edició, el club organitzador busca fer una prova a la mida dels corredors, i adaptar-la a les necessitats d'aquests, i per això la organització ha començat posant uns preus "anti-crisi" per tal de fer la prova accessible per a tothom, on els corredors es podran inscriure a partir de 12€ (consultar dates i preus d'inscripció a l'apartat corresponent). El preu de l'inscripció, inclou espai per carpa de 3*3, botifarra i begudes, servei d'ambulància i metge, dutxes, rentat de bicis, etc... i pels acompanyants també hi haurà servei de BAR.

Aquest preus anti-crisi però, contrastan amb els premis i els servies que ofereix la prova detallats a l'apartat de Premis.

Les 4h Btt Resist-Ter és una prova de Resistència en BTT que consisteix en donar el màxim número de voltes mitjançant relleus en un circuit de 2.7km. La prova és de caràcter lúdic, en la cual el Club organitzador busquem la màxima diversió pel participant, però també hi la vesant competitiva de la prova, que a més a més ofereix gran quantitat i varietat de premis pels primers classificats de les 8 diferents categories que ofereix la prova.

Els premis en Metàl·lic, seràn per els primers classificats de la general i per les primeres fèmines, i independentment d'aquesta classificació, cada categoria tindrà els seus premis, com poden ser cascs de bici, tubless, semarretes tècniques, equipacions ciclistes, discos de freno, tijes de sillin, manillars, liquids antipunxades, dinars a restaurants, i moltes coses més, tot valorat en més de 7000€

Pels Equips amb més de 10 participants també hi haurà un petit detall per a tots els membres d'aquell club (caldrà acreditar-ho).

La prova es pot disputar en 3 modalitats diferents:


- Modalitat 1 per equips ( 3 persones).


- Modalitat 2 per parelles.


- Modalitat 3 individual.


Cada modalitat tindrà 3 categories: Masculina, Femenina i Mixta.Les proves de les modalitats 1 i 2 es disputaran per relleus.


Independentment de la modalitat que s'esculli, cada equip disposarà d'una zona de 3x3 metres en la qual podrà organitzar-se el material i instal·lar-hi una carpa. Aquest espai s'assignarà a cada equip per rigorós ordre d'inscripció.

En la categoria Individual, els corredors podràn escollir entre dis