4h BTT Resist-Ter


El passat dissabte 13 d'Abril es va disputar la 3a edició de les 4h BTT LéKué Resist-Ter, a Torroella de Montgrí.
La cursa va tenir una molt bona participació amb 175 ciclistes, més 65 nens a la mini Resist-Ter que es disputava el matí, i a les dues curses s'hi va poder gaudir d'un molt bon ambient acompanyat d'un molt bon dia de primavera.
La cursa va estar marcada pel duel que van mantenir l'equip format pels tres germans Oller (Eduard, Albert i Sergi), i el que formaven Umbert Almenara, Jordi Camps i Quim Albo, que finalment es va emportar la victòria per pocs segons de diferència després de 4 intenses hores de cursa en un divertit circuit a la mutanya del Montgrí.
Pel que fa la categoria de fèmines, la cursa també va estar molt reñida i la renda de 3min que van agafar la parella que formaven Sílvia Roure i Julia Ribas a l'inici de la carrera va ser suficient par acabar-se adjudicant la victòria davant Judith Sanchez i Judith Fores.
Destacar que els diferents podis van estar formats majoritariament per ciclistes joves, demostrant d'aquesta manera que el jovent té moltes ganes de pedalar!
El matí es va disputar la mini Resist-Ter, una prova on els nens i nenes tenen el primer amb les curses de relleus, on s'hi reuneixen desde nens amb poc més de 5 anys fins a bons ciclistes consolidats en les categories inferiors.
Per últim en nom de tot el CC Baix Ter volem agraïr a tots els ciclistes la seva participació, com també agraïr les moltes col·laboracions rebudes dels diferents sponsors, malgrat aquests temps difícils, ja que sense ells la prova no seria possible.
La prova esta creixent any rere any, i malgrat les dificultats per organitzar una prova d'aquestes característiques des del cub intentem donar el millor servei al preu més baix que podem oferir-lo. 
Agraïr per últim a tots aquells que han ajudat a promocionar la prova.

Properament penjarem el link de les fotos
Les classificacions ja estan penjades.


Classificacions i +info a www.4hbttresist-ter.blogspot.com