ÚLTIMS DIES D'INSCRIPCIÓ PER A LA MINI RESIST-TER

Últims dies per fer la inscripció a preu reduït per la Mini Resist-Ter. HI HA TEMPS FINS DIVENDRES DIA 5

INSCRIPCIONS AQUÍ

La mini Resist-Ter és una prova de resistència per equips de categories infantils, que es disputarà el proper dissabte 13 d'Abril al matí.

Per què la Mini Resist-ter?

La mini Resist-Ter neix amb un doble objectiu; d'una banda pretén iniciar les categories de promoció a les curses de relleus en BTT; de l'altra vol fomentar valors com el companyerisme, el treball cooperatiu o l'estratègia.
Després de l'èxit de la 2a edició, volem popularitzar la prova i acostar el ciclisme de resistència per equips a les categories infantils, ja que en molts casos ells no poden gaudir-ne, i aquesta és la manera d'iniciar-los en aquest món.

La prova consistirà en donar el màxim número de voltes durant 1h en un circuit de 1,2km, formant equips de 2, 3 o 4 persones.

Els equips podran estar formats per corredors de diferents categories, ja que les categories van en funció de la mitjana d'edat dels corredors de l'equip, independentment del nombre de corredors d'aquell equip, i independentment del sexe dels seus components.

Es valora tant la competitivitat, com el treball en equip i per aquest motiu es permiarà a tots els participants que durant la cursa hagin mostrat un bon comportament esportiu.

Hi haurà obsequi per l'equip amb més participants.
Es farà sorteig de diferents obsequis