ÚLTIMS 2 DIES D'INSCRIPCIONS ANTICIPADES

ÚLTIMS DOS DIES D'INSCRIPCIONS ANTICIPADES PER LES 4H BTT RESIST-TERJa està en marxa la 4ª edició d’una de les proves mes carismàtiques del calendari Gironí, les 4h Lékué BTT Resist-Ter, que es celebrarà el proper dissabte 24 de Maig.

La Organització , igual que en les anteriors edicions, busca la màxima diversió pel participant en un circuit molt divertit als peus del Castell del Montgrí. La prova tindrà fins a 8 categories perquè tothom hi tingui cabuda, i finalitzarà amb una gran botifarrada.
La prova  es caracteritza pels seus premis i obsequis i enguany oferirà  més de 7500€ en premis, repartits entre obsequis Lékué per a tots els inscrits,  350€ de premis en metàl·lic i obsequis pels millors classificats,  i obsequis a sortejar entre els participants.

Les inscripcions de la prova ja estan obertes a un preu de 12€ fins el 30 d’Abril, i a 17€ fins el 20 de Maig. (+1€ de gestions)

Agraïm màxima difusió de l’esdeveniment a les vostres  webs, blogs, xarxes socials,... i entre tots podrem seguir gaudint d’una gran prova a un molt bon preu.