Cap de Setmana Intens de Ciclisme

Intens cap de semana de ciclisme per part del CC Baix Ter amb 3 fronts oberts.
 
 
A Palafrugell, el dissabte a la tarda s'hi disputava la Copa Catalunya de Carretera, on el Pol, en Gerard, l'Adrià i l'Aleix, tots ells infantils de 1r any, prenien part a la sortida.
En Pol i en Gerard van entrar amb el grup capdavanter a la cursa en línea, i destacar la Excel·lent CRI que va fer en Pol entrant 6è absolut.
 
 
 
 
A st. Vicenç dels Horts part de l'equip femení a falta de carreres per fèmines a Catalunya, prenia part a la Copa Catalana Cadet Masculina, on vam estrenar la temporada de la millor manera, amb una Excel·lent 1a i 3a posición de la Judit i la Berta. Quedant la Judit 2a entre totes les noies (cadets i Júniors)
 
 
 
 
 
 
A Vall de Lord s'hi disputava l'Open d'Espanya de BTT, també puntuable per la Copa Catalana, on s'hi van desplaçar la Júlia, en Gabi i en Sergi, per disputar la CRI el dissabte a la tarda i la cursa en Línia el diumenge. Excel·lents podis tant dissabte com diumenge de la Júlia, mostrant que està a molt poca distancia de la líder de l'open d'espanya, i molt bona experiencia per en Gabi, que s'estrenava en una competició estatal.